business about 2

Jouw reisleider in de wereld van digitale marketing

Daarom Duurzaam is een creatief marketingbureau uit Enkhuizen dat zich specialiseert op het gebied van online marketing. Of het nu gaat om webdesign, social media, zoekmachine-optimalisatie of online adverteren. Wij helpen jouw graag mee om maximaal resultaat te halen op het wereld wijde web.

Inmiddels hebben we ruim 10 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van online marketing. Die kennis delen we graag met je.

Als online marketingbureau in Enkhuizen bouwen wij websites die werken

De websites die wij maken zijn snel, functioneel, informatief én goed vindbaar in de zoekmachines. 🔎

We maken voor onze websites gebruik van het CMS systeem WordPress. Handig, voor als je zelf eens iets wilt aanpassen.

Al onze sites draaien bovendien op Nederlandse servers. Hierdoor zijn ze niet alleen supersnel, maar ook nog eens duurzaam.

Voorbeeld van online marketing aan de hand van een html code.
SEO Analyse laten uitvoeren zoekmachineoptimalisatie

Bovenaan komen in Google?
Wij werken aan jouw SEO strategie.

Wij weten exact welke factoren een rol spelen bij de ranking in de zoekresultaten van Google. Met die kennis doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij, zonder te adverteren, bovenaan komt in de zoekresultaten. 

Direct resultaat met online advertenties.

Wil je direct een nummer één positie in de zoekresultaten van Google, of wil je via advertenties meer mensen bereiken op sociale media?

Wij helpen je met het instellen van je advertentie account. Bovendien maximaliseren we het resultaat van je advertenties door te monitoren wat de succesfactoren zijn. 💰

Het resultaat van online marketing in Enkhuizen: Een man op zijn mobiele telefoon die jouw website vindt.

Met mijn webshop Huiswerkhulpjes heeft Daarom Duurzaam een nr.1 positie verkregen op de term: “Hoe kan ik het beste leren voor een toets”.
Hierdoor heb ik nu enorm veel bezoekers op mijn website.

staff 05

Samantha Degeling

Met de fiets langs de dijk in Enkhuizen: Lokale SEO.

Wil je dat jouw nieuwe website goed gevonden wordt in Enkhuizen?

Lokale vindbaarheid is ontzettend belangrijk. Toch kan dat, met alle concurrentie op het internet nog best een uitdaging zijn.

Wij helpen je graag mee om ervoor te zorgen dat je in de omgeving van Enkhuizen goed gevonden wordt. En wees eerlijk… je hebt ons toch ook gevonden? 😉

Dit kun je van ons als online marketingbureau verwachten.

Onze diensten zijn niet alleen effectief, maar ook betaalbaar. We geloven in transparantie en eerlijkheid en hanteren daarom duidelijke tarieven zonder verborgen kosten. Daarnaast houden we je altijd op de hoogte van de voortgang en resultaten van onze werkzaamheden.

business hero 3

Het vergroten van je online zichtbaarheid.

Ons doel is om jouw online zichtbaarheid te vergroten en jouw bedrijf te laten groeien. Of je nu op zoek bent naar meer websitebezoekers, hogere conversies of een betere online reputatie, wij hebben de kennis en ervaring om jou te helpen.

Hekwerk banner daarom duurzaam pvc vrij materiaal

Wij bieden online marketing aan in de regio van Enkhuizen

In deze regio vallen onder andere: Bovenkarspel, Grootebroek, Hoogkarspel, Hoorn, Venhuizen, Zwaag, Blokker, Medemblik en Andijk.

Online marketing in Enkhuizen?

Wil jij online succes behalen, maar weet je nog niet precies hoe? Met de knop hieronder heb je rechtstreeks toegang tot mijn agenda. Plan wat in en dan hebben we het erover. Kom je uit Enkhuizen, dan kom ik even fysiek bij je langs.

Lauren Visser - Eigenaar Daarom Duurzaam Enkhuizen