Onze bijdrage aan een betere wereld.

Duurzaamheidsbeleid

business about 2

Duurzaamheid als belangrijkste uitdaging!

Wij willen ons bedrijf steeds verder verduurzamen. Dat is onze belangrijkste misse. Daarbij willen we een zo groot mogelijke impact maken voor onze klanten, met een zo klein mogelijke impact op het milieu. People en Planet zijn onze Profit.

Benieuwd hoe we vorm geven aan duurzaamheid?

Elektrisch rijden, alleen als het nodig is. 

We proberen onze reisbewegingen zoveel mogelijk te beperken. Kan het digitaal? Dan heeft dat onze voorkeur. Wanneer we wel genoodzaakt zijn om te reizen, dan gebruiken we de elektrische auto.

Elektrische auto e2008
Ontwerp visitekaartjes Daarom Duurzaam grafisch ontwerp en drukwerk

Duurzaam drukwerk, het bestaat!

Voor het drukwerk dat we aan onze klanten leveren maken we gebruik van gerecycled, houtvrij papier. Onze eigen kaartjes zijn gemaakt van landbouwafval. Daarnaast planten we nieuwe bomen aan, om helemaal Co2-neutraal te kunnen zijn.  

Al onze websites draaien op groene servers

Onze websites worden gehost op Nederlandse servers die volledig draaien op duurzame energiebronnen. Hierdoor beperken we de Co2-uitstoot aanzienlijk.

Daarom Duurzaam 0002 digital sustainability tech carbon footprint gre 2022 11 08 10 36 55 utc

Heb jij tips om ons duurzaamheidsbeleid nog verder aan te scherpen?

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Maar ook wij vertonen wel eens (onbewust natuurlijk!) gedrag dat niet helemaal in lijn is met die ambitie. Heb jij tips voor ons om nóg duurzamer te worden? Dan horen we graag van je. En we snappen dat daar iets tegenover moet staan.

Dus vooruit.. voor iedere waardevolle tip planten wij een nieuwe boom aan.